Welkom!

Of ‘Wolkom’, zoals ze dat in Friesland zeggen. Ik ben Jacqueline, het gezicht achter Kokonn Ceramics.

Ik hou mijn hele leven al van dingen maken. Allerlei materialen zijn door mijn handen gegaan; stof, garen, kralen, maar niets beklijfde zo als klei. Wat begon als een hobby is uit de hand gelopen en nu droom ik 's nachts over keramiek.

Keramiek is fantastisch! Het hele proces is fascinerend. Hoe je van een homp klei een prachtig en duurzaam product maakt, is magisch. Ik heb honderden ideeën en er komt iedere dag weer nieuwe inspiratie op mijn pad.

Mijn producten maak ik voornamelijk op de draaischijf. Na een eerste cursus een aantal jaar geleden, bloeide de liefde achter de draaischijf op. Maar ook het handvormen vind ik fantastisch! Je kunt daarmee zoveel prachtige dingen maken. En dat blijkt ook wel uit de kunstwerken die tijdens de workshops gemaakt worden. Zo inspirerend! Op deze pagina vind je een kleine greep uit alle parels die tot nu tijdens de workshops zijn gemaakt.

Kokonn Ceramics is ontstaan vanuit het thuisgevoel. Thuis is een belangrijke plek die warm, behaaglijk en vrolijk hoort te zijn. De producten van Kokonn Ceramics dragen bij aan dat gevoel; met een heerlijke kop koffie nestel je lekker op de bank of fijn met vrienden of
familie lekker lang tafelen met handgemaakt keramiek op tafel. Herken je dit gevoel; “kokonnen”? Dat wil ik graag met je delen.

Is jouw favoriete item niet op voorraad? Laat het me weten en ik maak het graag voor je. Of heb je zelf een tof idee; Ik help je graag bij het uitwerken en ontwikkelen.

Wanneer je een orginigeel cadeau zoekt, denk dan eens aan een gepersonaliseerde handgemaakte mok of bordje als huwelijks- of kraamcadeau.
Neem gerust contact met me op. Ik help je graag.

Hou er rekening mee dat handgemaakt keramiek veel tijd en aandacht vraagt en
dat het ongeveer tussen de 5 en 7 weken duurt voordat je jouw bestelling in huis hebt.

Liefs,

Jacqueline

 

Neem contact op