Maak kennis met keramiek

Even uit je hoofd, met je handen in de klei? Maak kennis met keramiek en leer hoe rustgevend werken met klei is en ervaar de talloze creatieve mogelijkheden die het je biedt.

De workshops worden door mij, Jacqueline gegeven in Lemmer, centraal gelegen op de grens van de Noord-Oostpolder en Friesland.
Ik kom ook met alle plezier bij jou op locatie. Heb je een groep vrienden, collega's of familie met wie je graag een keramiekworkshop wilt doen? Leuk! Dat kan al vanaf zes personen.

Tijdens de workshop krijg je een eerste introductie met klei en leer je aan de hand van verschillende technieken hoe je jouw ideeën vorm kunt geven. Ik neem alle tools en natuurlijk de klei mee en jouw keramiekavontuur kan beginnen! Ervaring met klei is helemaal niet nodig. Je krijgt heldere uitleg en begeleiding tijdens de workshop. Er komt altijd iets moois uit je handen.

Wat gaan we maken?
Je mag twee stuks maken of 1 groot stuk. Deze worden van een glazuur naar keuze voorzien en na ongeveer 4-6 weken is jouw werk klaar om af te komen halen. Opsturen kan natuurlijk ook.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn €85,- per persoon op locatie. Dit is mogelijk vanaf 6 personen met een maximum van 8 personen. Heb je geen ruimte beschikbaar? Geen probleem. Ik geef ook workshops in het Papagenohuis in Lemmer. De kosten bedragen dan €95,- p.p.

Op welke locatie kan ik een workshop bij je doen?
In Lemmer e.o (straal van 25 km).

Hoe doe ik mee?
Stuur een mail naar info@kokonnceramics.nl en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Meedoen met een van de geplande workshops kan natuurlijk ook. Deze vind je hieronder.

NIEUW! Workshop 'Make & decorate your own pottery'

  • Datum: 11 september 2024
  • Tijdstip: 19:00-22:00 uur
  • Locatie: Papageno Huis
    Nieuwburen 36
    Lemmer

Boek hier jouw plekje!

1 van 5